Размери EWLON

Размери бански EWLON


Размер чашка
A
B
C
D
E
Обиколка под бюста (см)
65-70
70-75
75-80
80-85
85-90
Размер бикини
36
38
40
42
44
Обиколка на талията (см)
66-70
72-76
78-82
84-88
90-94
Обиколка на ханша (см)
90-94
95-100
101-109
110-116
117-122
Размер на банския костюм
S
M
L
XL
XXL