Производители

Марките Gaia, Gorsenia, Volin, Marko и Kamea които нашият онлайн магазин ВНАСЯ и предлага са утвърдени на Европейския пазар и са синоним на лукс, качество и изключителен комфорт на достъпни цени. Предлаганите модели са с иновативен дизайн, от който струи разкош и вдъхновение. Те са създадени от утвърдени модни специалисти с усет към  красивото и детайла. Изработени са от висококачествени   италиански платове и материи, в богата цветова палитра.

GAIA е европейски производител на дамско бельо предназначено за жени които биха желали да се чувстват дръзки , елегантни и едновременно с това следват най-новите тенденции в модата гарантирайки на своите клиентки  удобство и подчертавайки тяхната женственост.Използваните при производството на моделите материали са на световни производители от Италия ,Франция и Испания.При създаването на моделите се залага на финни тъкани с уникални бродерии и дантели.Бельото с марка GAIA е оценено от дамите в много страни както в Европа така и на други континенти.

Gorsenia е един от европейските лидери на дамско бельо, изпълняващ  желанията на жените над 50 години.В колекциите Gorsenia  ще намерите  грижи за всяка жена, независимо от възрастта и размера.Всички колекции на Gorsenia са направени от най-добрите материи, в съответствие с най-новите модни тенденции. Всички модели са изработени с максимална прецизност за да отговарят на очакванията и нуждите на всяка жена.Всяка индивидуална колекция е проектирана от креативни и вдъхновяващи дизайнери.

Gorsenia гарантира уникални колекции, които са иновативни и на достъпни цени.

Kinga -  смело подписва своите продукти : "Произведено в Полша" - всичко това означава, че цялото производство е в Полша.

Според собственика, ако трябва продуктът  да бъде с отлично качество  то трябва да се грижи за него. И има само един начин за това: да се бди над качеството от началото на началото до края.

За повече от двадесет години на просперираща на пазара Kinga , може да се посочи с гордост, че тя има своя собствен признат дизайн и визия.

Всяка година фирмата предлага нови колекции, които се приготвят две години по-рано. Всяка година се посещават  международният търговски панаир в Париж (Salon International де ла Lingerie) - най-важното европейско средище за дизайнери и производители на бельо което  потвърждава, познаването на най-новите тенденции. Това  позволява да се предложи на ценителите бельо, което е винаги на мода.

Банските с марка Volin възникват като VIP подразделение на съществуващият вече европейски производител Solaris стремително развиващ се като отделна оригинална линия с бързо нарастващ дял на пазара.При производството на банските Volin се използват само италиански материали от най-високо качество на лидерите Garvico, Jersey Lomellina и др. които са безопасни за потребителя и притежаващи множество степени на защита от избледняване при пране.Друга характерна черта на бански костюми Volin е удобната, мека, но в същото време, придаваща форма на гърдата чашка върху тънък слой от пореста гума, която замества обичайните твърди, дебели, бавно сушещи се аналози .Високия професионализъм на дизайнерите води до създаването на колекции които диктуват модата и са актуални години наред.Всяка колекция е уникална и има свой приоритет.

Банските Volin са винаги в тренд с модата и с тях ще се чувствате неповторимо в всеки световен курорт.

Modestico е вносител и на дамски бански с марка МARKO - Полша.

Компанията МARKO е динамично развиваща се компания, специализирана в производството на дамски бански костюми 

от 2001 г. насам.

Компанията, чиято крайна цел е да задоволи всички свои клиенти, всяка година създава нова, луксозна и уникална колекция, използвайки най-високо качествени материи.

Компанията МARKO e  вдъхновенa от световните модни тенденции.

Богатите цветове и луксозно изпълнение на колекциите с дамски бански МARKO внасяни от Modestico ,

са в състояние да задоволят и най-взискателните клиенти правеики всяка жена  чувствена и специална.

Modestico е вносител на дамски зимни шапки с марка KAMEA .

Kamea  е семейна фирма, основана в гр.Лодз - Полша през 1996. Притежава многогодишен опит в проектирането и производството на дамски и детски шапки. Шапките с марка Kamea са познати и продават не само на националния пазар, но и в чужбина. Дамските шапки, ръкавици и шалове са произведени от най-високо качество прежди от вълна и акрил, които са обогатени с ефективни добавки и модерни приложения. Те са насочени към жени, които ценят комфорта, качеството и стила.

В продължение на много години, милиони жени по време на зимния сезон избират доказани и удобни шапки KAMEA.

Шапките KAMEA са символ на шик, стил и синоним на лукс.