Размери ETNA

РАЗМЕРИ ETNA


Европейски размер Обиколка под гърдите (см) Гръдна обиколка(см)  Обиколка на ханша (см)
36 65-72 84-86 83-93
38 73-77 87-90 93-99
40 78-82 91-93 99-103
42 83-87 93-96 103-105
44 88-92 96-99 105-110