Размери KINGA


Таблица с размери KINGA

Размер

 

A

B

C

D

E

 

подгръдна обиколка

гръдна обиколка

гръдна обиколка

гръдна обиколка

гръдна обиколка

гръдна обиколка

65

63-67 cм

77-79 см

79-81 см

81-83 см

 

 

70

68-72 cм

82-84 см

84-86 см

86-88 см

88-90 см

 

75

73-77 cм

87-89 см

89-91 см

91-93 см

93-95 см

95-97 см

80

78-82 cм

92-94 см

94-96 см

96-98 см

98-100 см

100-102 см

85

83-87 cм

 

99-101 см

101-103 см

103-105 см

105-107 см

90

88-92 cм

 

104-106 см

106-108 см

108-110 см

110-112 см

95

93-97 cм

 

109-111 см

111-113 см

113-115 см

115-117 см

100

98-102 cм

 

 

 

118-120 см

120-122 см